Balvert Betonstaal B.V.

Werken in een topteam

Balvert Betonstaal, die bedrijfsnaam heb je misschien wel eens horen vallen. Deze Nieuwkoopse specialist in betonstaalconstructies is al meer dan 50 jaar verankerd in onze regio en heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd in de bouwwereld.

Balvert 9.jpg

Wat doen ze eigenlijk?

Balvert Betonstaal levert en verwerkt binnen de bouwbranche het betonstaal dat als wapening dient voor het beton. Zie dit betonstaal als de functie van het skelet in het lichaam. Het wordt gebruikt voor betonnen funderingen, vloeren en wanden in diverse gebouwen maar ook in bruggen en tunnels.Zonder dit betonstaal zakt elke betonnen constructie in elkaar. Het belang van betonstaal is dus groot en de vraag is vanuit het hele land enorm gestegen. Balvert Betonstaal heeft het er druk mee, en het in goede banen leiden van het complexe proces van order tot aflevering lukt alleen met een topteam.

Part of the family

Balvert Betonstaal is een op en top familiebedrijf waar diverse leden van de Balvert familie op verschillende posities actief zijn.Dagelijks werkt er een jong team van circa 200 mannen en vrouwen voor de organisatie, zowel op de werkvoorbereiding, de administratie, in de productie als op de buitenbouw. Ben jij een echte teamplayer dan zal jij bij deze betonstaalgigant snel part of the family zijn.

 


Hier staan wij voor

Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
Balvert 8.jpg

Een goede toekomst

Al werkend kun je bij Balvert Betonstaal het vak leren. Het bedrijf biedt je de moge-lijkheid om via interne of externeopleidingen, steeds een stapje verder te komen in het vak. Met als voordeel dat je er ook nog voor betaald krijgt! Werktijden en vakanties zijn geregeld via de Bouw & Infra CAO. Het bedrijf hecht waarde aan goede werkomstandigheden, goede ontwikkelingsmogelijkheden en een goede toekomst voor zijn werknemers. Hou je van aanpakken maar ook van lol in je werk? Wil jij een belangrijke schakel zijn in een topteam? Je bent van harte welkom bij Balvert Betonstaal.


Betrouwbaar bouwen in een perfect samenspel
Hard werken maar veel lol
Betonstaalverwerker buitenbouw
VMBO/Praktijkopleiding en in het bezit van of bereid om VCA basis te behalen per direct
Verwerken van betonstaalconstructies, los of prefab op de buitenbouw projecten volgens tekeningen.
Betonstaalverwerker binnen
VMBO/Praktijkopleiding per direct
Knippen/Buigen/Lassen van betonstaalconstructies. Al het voorbereidende werk voor het op de vracht-wagens naar de buitenbouw projecten kan.


Balvert Betonstaal BV


Energieweg 36
2421 LM Nieuwkoop
T 0172 573635
I www.balvert.nl/balvert/werken-bij-balvert