De Hotels van Oranje

De Hotels van Oranje

Mooie balans tussen 5-sterren kwaliteit en werkplezier

Werken bij de Hotels van Oranje, het befaamde 5-sterren hotel in Noordwijk...we horen je denken, is dat wel iets voor mij? Het bekende gebouw oogt van buiten indrukwekkend en ook binnen ademt alles een sfeer van hoge kwaliteit en een strakke organisatie. Je vraagt je misschien af, ligt de werkdruk niet erg hoog en is het allemaal niet te stijf?

Oranje familie

Nou, dat ligt helemaal anders. Bij de Hotels van Oranje wordt er gezorgd voor een mooie balans tussen 5-sterren kwaliteit en werkplezier. Niet stijf, wat je misschien zou verwachten, maar juist ‘kwalitatief ontspannen’. De uitstraling van elke medewerker straalt uit naar de gast. Je kunt je voorstellen hoe belangrijk dit is voor een tophotel. De inzet van de medewerkers wordt dan ook hoog gewaardeerd met allerlei leuke extra’s zoals kortingen in de restaurants en bars, gratis fitnessen en zwemmen, trainingen en personeelsfeesten. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop binnen de Hotels van Oranje maar ook, zowel nationaal als internationaal, bij de Marriott hotelketen waar dit hotel aan is gelieerd. Werken bij de Hotels van Oranje betekent volwaardig lid zijn van de Oranje familie.

“Bij de Hotels van Oranje is samenwerking één van de belangrijkste kernwaarden. Geen dag is hier hetzelfde, je hebt altijd een verhaal om mee thuis te komen.”
1233-Goulmy-Hotels v Oranje.jpg

Samen geeft een kick

“Bij de Hotels van Oranje is samenwerking één van de belangrijkste kernwaarden”, geeft HR-manager Saskia Breuls aan. “Geen dag is hier hetzelfde, je hebt altijd een verhaal om mee thuis te komen.” Als voorbeeld vertelt Saskia over een onverwachte situatie waar het hotel op een avond mee te maken kreeg: maar liefst 300 gasten hadden een slaapplek nodig omdat hun vliegtuigen niet konden vertrekken op Schiphol. Het hotel moest dit bliksemsnel organiseren. Saskia: “Iedereen werkt dan nauw samen om te zorgen dat de gasten optimaal welkom werden geheten. Samen zo’n uitdaging fiksen, dat geeft een kick!” De Hotels van Oranje streeft ernaar een professionele, maatschappelijke verantwoorde organisatie te zijn. Persoonlijk, exclusief en met oog voor de hoogst haalbare kwaliteit Service without limits waar jouw bijdrage binnen het team van hoge waarde zal zijn.


Hier staan wij voor

1247-Goulmy-Hotels v OranjeWS.jpg

Samenwerking met mboRijnland

Op allerlei manieren zijn er initiatieven om promotie te maken voor de leuke werkgever die de Hotels van Oranje is. Zo is er dit jaar een mooie samenwerking gestart met het mboRijnland waarbij een hybride leeromgeving is gelanceerd. Vanuit de horeca-opleiding van het mboRijnland kunnen leerlingen in een module van 12 weken proeven op verschillende afdelingen bij de Hotels van Oranje en zo ervaren wat het werk bij dit 5 sterren-hotel precies inhoudt. De reacties zijn enorm positief.

Ben je een teamspeler, ben je gastvrij en krijg je een kick om mensen blij te maken dan ben je bij de Hotels van Oranje helemaal op je plek. Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te doen en een vrijblijvend gesprek met ons aan te gaan om de mogelijkheden voor jou te bespreken.


Allround F&B Medewerker Restaurant Dutch
MBO per direct
Omschrijving volgt.
Front Office medewerker
MBO per direct
-
Oproep F&B medewerker vij één van onze restaurants
MBO per direct
-
Allround F&B Medewerk(st)er ORIENTO
MBO niveau per direct
TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN • Bedienen van de gasten in de toegewezen wijk; • Correct en vriendelijk te woord staan van gasten. Beantwoorden van vragen, geven van toelichtingen over gerechten (samenstelling), in voorkomende gevallen in een vree…
Oproep Medewerk(st)er Bediening ’t Elfde Gebod
MBO niveau per direct
TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN • Het bedienen van gasten in de toegewezen wijk van het restaurant; opnemen van bestellingen van gasten in het restaurant; op verzoek geven van toelichting op de menu- en wijnkaart en doorgeven van bestellingen aan…
Receptionist(e)
MBO niveau per direct
TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN • Het verrichten van receptiewerkzaamheden in wisseldiensten. • Het ontvangen, verwelkomen en te woord staan van binnen- en buitenlandse gasten aan de hand van reserveringslijsten, inchecken en uitchecken van gaste…
Medewerk(st)er Bediening Beachclub O.
MBO niveau per direct
TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN • Bedienen van gasten in de toegewezen wijk. • Opnemen van bestellingen van gasten; op verzoek geven van toelichting op de menu- en wijnkaart en het doorgeven van bestellingen aan de keuken. • Correct en vriendelijk…


Hotels van Oranje

 

Kon. Wilhelmina Boulevard 20-31
2202 GV Noordwijk
T 071-3676829
I www.hotelvanoranje.nl/over-ons/vacatures-en-stageplaatsen
Facebook: @werkenbijdehotelsvanoranje