Heemskerk fresh & easy

High tech groente en fruit verwerken

Vette kans dat je allang een keer iets gegeten hebt dat bij Heemskerk fresh & easy in Rijnsburg vandaan komt. Want een fruitsalade, maaltijdsalade, ovenschotel of bloemkoolrijst die je thuis, op school of tussendoor eet, zou zomaar bij Heemskerk gemaakt kunnen zijn. Net als zoveel bedrijven in de regio Rijnland is dit een van die verstopte juweeltjes waar nog nooit iemand van gehoord heeft, maar waar wij niet zonder kunnen. En zij kunnen echt niet zonder jou, want zij hebben veel vacatures.

 

 

Fresh 1.jpg

Zo uit de schoolbanken aan de slag

Ellen Bosma (26) heeft de prachtige functie ‘verbetermanager’ bij Heemskerk. Zij zoekt naar mogelijkheden om het werk nóg beter te doen. Was dat altijd zo? “Ja, ik kreeg vanaf de eerste dag dat ik hier werkte telkens nieuwe projecten toegeschoven. En dat terwijl ik hier voor een scriptie over ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ terecht was gekomen.”

Aanpakkers en nadenkers

“Iedere week”, legt HR manager Willemijn Palstra uit, “gaan er zo’n drie miljoen verpakkingen de deur uit. Eén tegenvaller en die productie ligt stil. Gelukkig hebben wij geweldige aanpakkers in dienst die iedere dag zorgen dat het werk tóch doorgaat. Maar wij moeten als bedrijf ook groeien en ontwikkelen. Dus hebben wij mensen als Ellen nodig die nadenken over verbeteringen. De aanpakkers en de nadenkers moeten in evenwicht samenwerken. Dat is met 900 mannen en vrouwen een spannende klus.”

 


"Iedereen is super betrokken"
Fresh 2.jpg

"Verliefd op Food"

Het bedrijf groeit letterlijk als kool. Gewoon omdat Nederlanders voor het gemak van hun produkten gaan. En soms maakt de groei een sprong wanneer er weer een grote klant bijkomt. “Voor die groei hebben wij nieuwe mensen nodig,” vertelt Palstra, “en wij hopen dat zij allemaal blijven, want voorlopig groeien wij nog wel even door.” Zelf is zij ‘verliefd op food’: “Je bent bezig met iets dat mensen met smaak gaan eten, de kwaliteit moet goed zijn én het moet veilig zijn. Heemskerk ontwikkelt zelf high tech automatisering, robotisering en procestechnologie om dat op grote schaal te kunnen doen.”

“Toen ik hier vijf jaar geleden als 21-jarige met verbeterprojecten begon merkte ik dat echt iedereen super betrokken is,” vertelt Ellen. “Iedereen wilde helpen mijn 1001 vragen te beantwoorden. De oud-gedienden waren nieuwsgierig naar onze nieuwe ideeën.” “Dat is nog steeds zo,” zegt Willemijn, “Wij willen opzettelijk ‘jonge gasten’ binnenhalen. Die brengen onbevangenheid mee en energie en er is voldoende ruimte voor ze om door te groeien.”

 


Hier staan wij voor

"Verliefd op Food"

Twee soorten mensen nodig: mbo en hbo

“Wij zoeken mensen mbo-ers levensmiddelentechniek en logistiek. De levensmiddelentechniekers moeten lol hebben in food en in techniek. Alle machines zijn bij ons uniek, dus je kunt meteen specialist op je terrein worden. Doe je het goed dan kun je doorgroeien naar quality control of teamleiding. De logistiekers houden van het stroomlijnen van de goederenstromen. Wij gaan een ontwikkeling in naar een robotwarehouse. Het moet geweldig zijn om daaraan te mogen meewerken. Daarnaast zoeken wij altijd hbo-ers. Voor hen zijn er veel uitdagende functies op vrijwel alle terreinen (Logistiek, Kwaliteitsdienst, Technische Dienst, Planning, Communicatie, HR, Commercie, Marketing, ICT, Finance etc).” Voor authentieke, leergierige karakters die doelgericht aan hun carrière willen werken is bij Heemskerk altijd plek.

 


Operator
MBO-niveau Vanaf 21 jaar per direct
In deze functie kom je in een vooruitstrevend en innovatieve afdeling waar verse groenten, salades en fruit worden gesneden, gewassen en verpakt. Dagelijks worden dus alleen de beste en verse grondstoffen tot lekkere producten voor ieder moment van d…
Transportplanner
HBO Logistiek Vanaf 21 jaar per direct
Is multitasking voor jou geen enkel probleem? Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en zit efficiency in je DNA? Wil jij meedenken met verbeteringen en kun je uitstekend communiceren? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!
Jong talent
HBO of universitair afgestudeerd Vanaf 21 jaar per direct
Office Manager met focus op communicatie
HBO per direct
Hou jij van organiseren, plannen en regelen? Heb jij scherp hoe je het beste kunt communiceren met medewerkers en potentiële medewerkers? Ben jij creatief en assertief? Werk jij graag samen met een enthousiast team en ben jij in staat om in een hecti…
Meewerkend Voorman Transport
MBO 18 jaar en ouder per direct
Heb jij passie voor logistiek en de drive om samen met het team de allerbeste kwaliteit te leveren? Ben jij gericht op teamwork en kun jij mensen motiveren om zo samen de klus te klaren? Denk jij mee met vraagstukken voor de afdeling en kom je met in…
Operator Fust
MBO 18 jaar en ouder per direct
Heb jij passie voor techniek en machines? Ben jij goed in plannen en organiseren en kun jij het team hierin meenemen? Vind jij het een uitdaging om zo efficiënt mogelijk te produceren met behoud van de beste kwaliteit? Dan hebben wij een uitdagende f…


Heemskerk fresh & easy


Vinkenweg 32, 2231 NS Rijnsburg
T 071 - 4021338
I www.heemskerkfresh.com/werken-bij