RECO – Uw partner in materieel

Vliegdekschepen, paleizen en andere bijzondere bouwplaatsen: RECO is erbij

Bij RECO in Koudekerk zijn ze supertrots op foto’s van bijzondere bouwprojecten. Van Paleis Het Loo, het nieuwste vliegdekschip van de Royal Navy of één van de nieuwste wolkenkrabbers in Rotterdam: RECO is erbij. Want met materieel van RECO kunnen mensen veilig aan het werk op die projecten.

Stop even met lezen en bezoek eerst maar eens het Youtube-kanaal van RECO. Daar kun je goed zien waar het werk om draait en wat jij daaraan kunt bijdragen. Je ziet er video’s van de aanleg van bouwplaatsinstallaties, over steigers, liften en pomp-installaties. En je ziet er meteen wat er zo leuk is aan hun werk: ze komen op de mooiste plekken.

Oude dame bezoekt vliegdekschip

“RECO verhuurt materieel voor bouwplaatsen. Veiligheid staat voor ons bedrijf voorop. Met ons materieel maken wij dat mogelijk voor onze klanten. En het geldt natuurlijk ook voor ons eigen werk.” Marit van Ommeren laat trots de foto van de Queen Elisabeth zien: “Zij bezocht de scheepswerf waar het naar haar genoemde vliegdekschip wordt gebouwd. Met een lift van RECO kon zij naar het vliegdek. Dat zo’n belangrijke, maar ook oude dame comfortabel met onze tijdelijke lift kon is een absoluut eerbetoon aan onze liften.”


Queen Elizabeth bezoekt met Reco-lift Engelands nieuwste vliegdekschip

RECO verhuurt materiee

RECO komt uit Koudekerk en heeft een aantal vestigingen, waaronder drie in Engeland. “Daarvandaan verhuren wij steigers, pomp-installaties, tijdelijke huisvesting, liften en platforms, machines en gereedschap. Voor alle mogelijke bouwplaatsen, maar ook voor evenementen. Voor bouwplaatsen verhuren wij voor langere tijd, bij evenementen kan dat al voor enkele dagen.”

“Onze mensen zijn goed in hun werk en ze zijn er overal bij.”


Afwisselend werk op telkens nieuwe, hele grote, bouwprojecten in heel Europa

Hier staan wij voor

Van ‘Bommetje XXL’ tot woontorens

RECO medewerkers zijn erbij wanneer kinderen en hun ouders het grootste bommetje proberen te maken in het AVROTROS programma. “En ze zijn bij de bouw van woontorens in Rotterdam of Manchester,” zegt Robin Looijen. Hij noemt zo een hele serie projecten die hem aanspreken: “110 meter hoog in het Wijnhavenkwartier, bijvoorbeeld. Maar wij hebben ook de tijdelijke verlichting geleverd op Zandvoort met de Jumbo racedagen. En wij bouwen op vliegvelden en stations de tijdelijke wandelroutes voor passagiers. En overal draait ons werk om kwaliteit en veiligheid.”


‘Of je het hier naar je zin hebt vinden wij – bijna – belangrijker dan je opleiding’

Oktoberfest

Van Ommeren: “Wij zijn de afgelopen jaren rap gegroeid, dat houdt voorlopig niet op. Uiteraard zoeken wij mensen die iets kúnnen. Maar wij willen daarnaast zien dat je graag wilt werken en het bij ons naar je zin hebt. Wij zijn ook erg trots op een stel vader-en-zoon-koppels op het werk.”

RECO is een familiebedrijf en doet zijn best om die sfeer vast te houden. “Dus staat de directie bij ons  ‘Oktoberfest’-bedrijfsfeest op de werf in Koudekerk zelf achter de barbecue.” En – net zo belangrijk – als je bij RECO gaat werken dan krijg je een inwerktraject langs alle afdelingen.
RECO – Uw partner in materieel

 

Hoogewaard 187
2396 AP  Koudekerk aan den Rijn
T. 071 341 9120
I. www.reco.eu