RMM Mobiele truck cleaning service

RMM maakt vrachtwagens en vliegtuigen schoon

“Er is altijd wel iemand van ons ergens aan het werk,” vertelt Rob Luttge, “wij gaan dat nu zo inroosteren dat je bij ons kunt werken wanneer jij wilt.” Op die manier wil RMM zoveel mogelijk rekening houden met hobbies, voorkeuren – en voor de oudere medewerkers – de gezinssituatie.

De-icing-RMM_06.jpg

Vrachtwagens en vliegtuigen

Dat maken de mannen van RMM schoon: vrachtwagens en vliegtuigen. Van binnen en van buiten. Verder reinigen ze koelcellen en gevels. En ze hebben een speciale rol op Schiphol: opruimen van incidenten en ijs verwijderen van vliegtuigen. Wees overigens niet verbaasd als er straks weer wat bijkomt, want Rob en zijn team zitten bepaald niet stil.


Dit bedrijf is heel erg mobiel

Bij RMM draait het om mobiliteit. “Wij zorgen ervoor dat de wagens of vliegtuigen van onze klanten maximaal in beweging blijven. Dus doen wij vrijwel al ons werk ter plekke. Daarvoor hebben wij ruim zestig mensen in teams die met een bus en aanhangwagen vol spullen op pad gaan.”


Hier staan wij voor

Poetsen-RMM_06.jpg

Handen tekort in de mobiele teams

Voor de mobiele teams zoekt RMM versterking. Hoeveel? Ze kunnen er ruim twintig meteen aan het werk zetten. “Alleen al voor wassers hebben wij tien plekken beschikbaar. Je moet van aanpoten houden, want het werk is zwaar. Dan zijn er zo’n vier plekken voor mensen die willen doorgroeien naar ploegleider. Die sturen het werk op locatie aan, maar doen zelf natuurlijk ook mee. Wij hebben er nog eens vier nodig met een groot rijbewijs, zodat de teams zelf de vrachtwagens die wij schoonmaken kunnen besturen. En tenslotte kunnen wij altijd een stuk of vijf mensen gebruiken die bij ons op oproepbasis een aantal dagdelen per week willen werken.” En jij kunt dus opgeven op welke momenten van de week je inzetbaar bent.


'Wij zorgen ervoor dat de wagens of vliegtuigen van onze klanten maximaal in beweging blijven'
RMM-truckcleaning.jpg

Goede schoonmaak is een groeiende business

Waarom groeit dit zo ontzettend hard? “Schoonmaken van voertuigen is een vak dat aan steeds meer normen moet voldoen. Zowel de gebruikte middelen en de afhandeling van het waswater, als de zorgvuldig worden streng gecontroleerd.” Het moet er namelijk niet alleen netjes uit zien. “Vrachtwagens voor levensmiddelen moeten van binnen veilig schoon zijn. En een vliegtuig waar nog ijs op zit kan echt niet veilig de lucht in.” Kwalitatief goed schoonmaken is mooi werk en wordt steeds meer gevraagd. Een groeiende business.


'We kunnen altijd mensen gebruiken die bij ons op oproepbasis een aantal dagdelen per week willen werken'
IMG_0021.jpg

Beschermers van milieu en klanten

RMM is ook nog eens een ‘groen’ bedrijf. “Wij wilden eigenaren van vrachtwagens niet met het probleem van vies waswater laten zitten. Dat mag je namelijk niet zomaar lozen. Daarom zijn wij begonnen met een mobiele wasplaats. Na jaren verbeteren beschikken wij nu over oprolbare wasplaatsen van kunststof. Daar zitten filters op voor olieresten en slib. Milieudiensten staan onze manier van werken toe en vinden het zelfs toonaangevend.” Zo bescherm je het milieu en de klanten tegen milieu-ongelukken op hun terrein. 


RMM Mobiel truck cleaning service

Medewerkers: ruim 70
Vakgebied: mobiele truckcleaning, koelcelreiniging, gevelreiniging, milieu incidentenservice, autopoetsen en de-icing van vliegtuigen
Werkgebied: heel Nederland
Vacatures: medewerkers waswerkzaamheden, aankomende ploegleiders, chauffeurs groot rijbewijs, oproepkrachten
RMM Mobiele truck cleaning service
Edisonstraat 36, Sassenheim
T 0252 343 170
www.cleanplaza.nl

Solliciteren bij: 

Marcel Ros 
M 06 22 234 513 
E marcel@cleanplaza.nl                                                       

Medewerker waswerkzaamheden
n.v.t. n.v.t. per direct
Wij zoeken medewerkers voor waswerkzaamheden.
Aankomende Ploegleiders
n.v.t. n.v.t. per direct
Wij zoeken aankomende Ploegleiders.
Chauffeurs groot rijbewijs
per direct
Wij zoeken chauffeurs met een groot rijbewijs.
Oproepkrachten
per direct
Wij zoeken collega's op oproepbasis.