Vlasman Slooptechnieken B.V.

Fundament voor vernieuwing

Sloopwerken, koppensnellen, asbestsanering, boren & zagen en bodemsanering. Het is specialistisch werk bij Vlasman. Elk project is een uitdaging op zich waarbij Vlasman kan leunen op jaren ervaring en creativiteit. De bouw begint bij Vlasman: het fundament voor vernieuwing.

vlasman2.jpg

Uitdaging

Elk project dat Vlasman wordt gegund heeft haar eigen uitdagingen. En geen enkele uit- daging is te gek voor het team van Vlasman. Op vakkundige wijze wordt er samen met de opdrachtgever en andere betrokkenen gezocht naar de beste oplossing om het project volgens de hoogste eisen uit te voeren. Hou jij ook van uitdagingen? Dan is dat precies waarom het zo interessant is om bij Vlasman te werken.

Specialist

Als specialist heeft Vlasman al vele mooie projecten op haar naam staan zowel in het binnenland als ook in het buitenland. Zo werd er in korte tijd bij een theater midden in de stad asbest gesaneerd. Een korte doorlooptijd, hoge plafonds waar men moeilijk bij kon en een logistieke uitdaging vanwege de ligging van het theater was de moeilijkheid van dit project. Het geselecteerde team werd verdeeld in twee ploegen en wist het project naar volle tevredenheid binnen het korte tijdsbestek uit te voeren. De specialistische ervaring zorgde uiteindelijk dat het theater weer snel voor publiek open kon.


Geen uitdaging is te gek voor het team van Vlasman

Positieve ervaring

“Vlasman bestaat al een flink aantal jaren als bedrijf, maar zelf ben ik nog maar een paar maanden onderdeel van het team,” vertelt één van de medewerkers enthousiast. “Ik kom zelf bij de grote aannemers van Nederland vandaan en heb eerder samengewerkt met Vlasman. Ten opzichte van andere partijen had ik toen al positieve ervaringen met ze. Dat viel mij al op. Nu ik zelf bij Vlasman werk, kan ik het nog eens bevestigen: het is een mooi bedrijf waar het écht leuk is om te werken. Er hangt een goede sfeer, je initiatieven worden gewaardeerd en er zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.”

Stilstand is achteruitgang

Innovatie is één van de belangrijkste groeifactoren van Vlasman. Stilstand is achteruitgang. Het machinepark wordt steeds verder ontwikkeld en verbeterd waarbij duurzaamheid een belangrijk thema is. Daarnaast wordt er continu geïnvesteerd in ICT en efficiëntere manieren van werken. Goede ideeën van de medewerkers worden serieus genomen en uitgewerkt. Goed voor het werkproces en ook extra inspirerend voor de medewerkers.

 


Bijzonder bedrijf met unieke cultuur

Unieke cultuur

De unieke cultuur van dit bijzondere bedrijf zien we terug in een mooi voorbeeld van één van de uitgevoerde projecten. Het bekende Winkelcentrum Leidsenhage wordt omgebouwd tot een nieuw en uitgebreider winkelcentrum genaamd “Mall of the Netherlands”. Vlasman had de opdracht gekregen om het eerste deel van de kantoren te slopen. Dit werd zo professioneel uitgevoerd dat Vlasman werd betrokken in de voorbereiding en ook de uitvoering van de resterende delen. En ook bij deze delen leverde Vlasman vakwerk. Het bedrijf werkte veelal ’s nachts om de overlast voor het winkelende publiek tot een minimum te beperken. De medewerkers van Vlasman zijn bevlogen, werken keihard, gaan voor een absolute klanttevredenheid en zijn best trots op het resultaat..., al zal je dit laatste niet zo snel van ze horen.


Hier staan wij voor

Kraanhulp
MBO 18 jaar per direct
Assisteren van de kraanmachinist bij het uitvoeren van koppensnelwerkzaamheden
Handsloper
MBO 18 jaar per direct
Verricht zelfstandig alle voorkomende sloopwerkzaamheden
D.T.A.
MBO 20 jaar per direct
Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering


Vlasman Betonbewerkings- en
Slooptechnieken b.v.


Steekterweg 27
2407 BD Alphen aan den Rijn
T 0172 495 770
I www.vlasman.nl