Wonderland Kinderopvang

Met gejuich ontvangen worden op je werkplek

Wat is mooier dan de lach van een kind? Zo eerlijk en doortastend, zo klein als ze zijn. En vol van vertrouwen, verwachtingen en wensen. Als medewerker in de kinderopvang ben jij hun rots in de branding. Word jij daar helemaal blij van? Dan is Wonderland Kinderopvang een prima werkplek voor jou.

 

Wonderland 4.jpg

Vertrouwen: één van de kernwaarden

Pedagogisch medewerker Anouk (24) en haar vriendin werken allebei op dezelfde kindergroep. “Dit is helemaal super, op deze manier voelt het werken totaal niet als werken. Vanaf het eerste gesprek zat het goed. Er werd meteen vertrouwen in mij uitgesproken door de locatiemanager. Wat wil je nog meer?”. Omdat vertrouwen onderling al belangrijk is, maar ook zeker in de omgang met de kinderen en de ouders is dit één van de kernwaarden bij Wonderland.

Met plezier je werk doen

“Voorop staan natuurlijk het kind en de ouders. Die bepalen ons werkplezier. Maar samen met het team mooie dingen doen werkt ook lekker.” Anouk vertelt verder: “Ik heb het aan een vriendin te danken dat ik nu deel mag uitmaken van deze mooie club. Zelf had ik niet zo snel de stap genomen, terwijl ik wel al een tijdje op zoek was naar iets anders. Mijn vriendin, die ook bij Wonderland werkt, nodigde me uit om eens een gesprek aan te gaan met haar leidinggevende.”

 


'Het werken hier voelt totaal niet als werken'
Wonderland 3.jpg

Ruimte en vrijheid

Wonderland is geen 13-in-een-dozijn or-ganisatie. Paula Bernsen, Directeur van Wonderland Kinderopvang, vertelt hoe ze dagelijks probeert een bijzondere cultuur neer te zetten en vanuit bewuste keuzes: “Wij kiezen ervoor om veel ruimte te geven aan onze locatiemanagers en medewerkers. De locatiemanagers worden gezien als ondernemers en krijgen behoorlijke vrijheid om zelf, op basis van onze belangrijkste waarden, samen met hun team hun locatie te runnen.”

Bieden van ervaring en ontwikkeling

De cultuur binnen Wonderland is bijzonder. Binnen het kader van de belangrijkste waarden, is er heel veel ruimte voor ontwikkeling en om ervaringen op doen. Zowel voor de kinderen als voor de medewerkers. “Er valt altijd veel te leren zowel voor mijzelf als voor het team, wij streven met elkaar naar een 5-sterren-kwaliteit, aldus Paula. Anouk gaat verder: ”Communicatie met de ouders en onderling is een belangrijk speerpunt om steeds betere kwaliteit te leveren”.


Hier staan wij voor

OnbewerktLRVondellaan248.jpg

Ontzorgen

“Wij bieden zoveel extra’s, meer dan 'gewoon’ de opvang. Je helpt mee bij de ontwikkeling van het kind, biedt telkens nieuwe ervaringen, maar ook continuïteit. Daarom is Wonderland niet alleen fijn voor de ouders, maar ook extra interessant voor (nieuwe) medewerkers. Zoals wij zijn, is er geen één en daar zijn we trots op”, onderstreept Paula nog maar eens. Je bent zeker welkom voor een verdere kennismaking.


Unieke en bijzondere organisatie voor unieke en bijzondere kids
Pedagogisch medewerker BSO Morskring (7-14 uur per week) Leiden
MBO 3 per direct
Je vindt het leuk om mee te denken over ‘Wat gaan we vandaag doen’. Je bent energiek, flexibel en betrouwbaar en je beschikt over een relevant diploma conform CAO Kinderopvang. Je bent woonachtig op maximaal 20 kilometer van Hillegom. Beschikbaar…
Pedagogisch medewerker BSO (15 uur per week) Leiden
MBO pedagogisch medewerker per direct
Je gaat als pedagogisch medewerker werken voor onze buitenschoolse opvang aan de Vondellaan in Leiden. Je vindt het leuk om mee te denken over ‘Wat gaan we vandaag doen’ en je gaat graag samen met onze kinderen naar buiten. Met een grote glimlach o…
Oproepkracht pedagogisch medewerker BSO Hillegom
MBO per direct
Als pedagogisch medewerker ben je lekker druk met de dagelijkse opvang van kinderen van 4-12 jaar. Je houdt ervan lekker buiten te zijn en op avontuur te gaan met de kinderen. Je bent positief, flexibel en betrouwbaar. Je beschikt over een relevant d…


Wonderland Kinderopvang


Vondellaan 45
2332 AA Leiden
T 085 273 34 40
I www.wonderlandkinderopvang.nl