Hoe kunt u deelnemen aan Snel aan de Slag!?

Bent u werkgever en wilt u in contact komen met gemotiveerde jonge werkzoekenden in de regio's Rijnland (Leiden, Alphen a/d Rijn en de Bollenstreek), Haarlem en Haaglanden? Snel aan de Slag! brengt u in contact met jonge werkzoekenden uit de regio. Nu met GRATIS Instagram campagne. 

De gids en website zijn speciaal gemaakt voor vers-gediplomeerden die willen weten wáár ze met hun vaardigheden terecht kunnen. En ook heel concreet. Want de bedrijven die erin vermeld staan tonen hun échte vacatures. En op www.snelaandeslag.info blijven zij hun vacature-aanbod verversen.

“Zoals altijd draait het om het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.” Harry de Reus nam afgelopen december het initiatief voor Snel aan de Slag!. “Voor Rijnstreek Business en de Sterkste Schakel spreek ik het hele jaar door ondernemers. Die zijn altijd op zoek naar mensen die goed bij hun bedrijf passen. En nu de economie flink draait is die vraag alleen maar groter geworden. Tegelijkertijd bieden net gediplomeerde scholieren zichzelf graag aan bij bedrijven. Maar hóe maak je de match? Daar wil ik met het initiatief Snel aan de Slag! bij helpen.”

“Snel aan de Slag! is dé stek waar bijna-gediplomeerden altijd terecht kunnen. Want de deelnemende bedrijven blijven hier hun starters-vacatures publiceren. Als je de leukste mensen wilt vinden of de leukste bedrijven zoekt, moet je hier dus zijn.”

Deelnemen aan Snel aan de Slag!?

Bent u een leuke werkgever en wilt u als bedrijf opgenomen worden op de website www.snelaandeslag.info en vermeld worden in de gids? Neem dan contact op met De Reus media.