Vacatures Nieuw-Vennep

1-Goulmy-Heemskerk Flowers-Rijnsburg-FRAMEWS.jpg

Vacatures Nieuw-Vennep

Zoek jij de leukste baan bij het leukste bedrijf in Nieuw-Vennep en wil jij snel aan de slag? Ontdek op Snel aan de Slag de leukste vacatures in Nieuw-Vennep. Zeker weten dat jij snel jouw droombaan vindt, want bij Snel aan de Slag zijn heel veel toffe bedrijven aangesloten.

Banen in Nieuw-Vennep

Snel aan de Slag staat vol met de leukste banen in de zorg, horeca, kinderopvang, administratie, logistiek, bouw en meer onder andere in Nieuw-Vennep. Je komt veel leuk bedrijven tegen die graag kennis willen maken met jou. Bedrijven die een leuke baan in de aanbieding hebben en op zoek zijn naar jongeren met pit en ambitie. Bedrijven waar jij met jouw vakdiploma snel aan de slag kan.Libertas 1.jpg

Snel aan de Slag biedt meer dan alleen de leukste banen in Nieuw-Vennep

Het platform Snel aan de Slag biedt jou als gemotiveerde jonge werkzoekende echter veel meer om te slagen op de arbeidsmarkt. Zo geven wij jou ondere andere continu tips hoe je een sollicitatie moet aanpakken. Dit geeft jou het laatste zetje naar die te gekke droombaan!

Bekijk ook eens de vele korte filmpjes van jonge medewerkers die via Snel aan de Slag een baan hebben gevonden en merk hoe enthousiast ze praten over het bedrijf waar ze werken.


Alle informatie die je nodig hebt voor het vinden van je droombaan


Waar wacht je nog op?

Wat staat jou het vinden van die droombaan nog in de weg? Bekijk ons overzicht vacatures, - de leukste werkgevers en vindt alle informatie voor het vinden van je droombaan. Succes!


Vacatures in Nieuw-Vennep

1e Monteur
per direct
Monteren van nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien
2e Monteur
per direct
Monteren van nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien
Medewerker Expeditie
per direct
Als expeditiemedewerker ben je verantwoordelijk voor alle magazijnwerkzaamheden zoals voorraadbeheer, orderverwerking en laden en lossen van onze kunststof kozijnen en deuren. Ben jij de expeditiemedewerker die onze Ploeg denkt te kunnen versterken?
Medewerker Productie 
per direct
Zoek jij een afwisselende baan in een prachtige productie omgeving? Zagen, lassen, afmontage en werken met moderne machines