Vacatures Roelofarendsveen

Vacatures Roelofarendsveen

Zoek jij de leukste baan bij het leukste bedrijf in Roelofarendsveen en wil jij snel aan de slag? Ontdek op Snel aan de Slag de leukste vacatures in Roelofarendsveen. Zeker weten dat jij snel jouw droombaan vindt, want bij Snel aan de Slag zijn heel veel toffe bedrijven aangesloten.

Banen in Roelofarendsveen

Snel aan de Slag staat vol met de leukste banen in de zorg, horeca, kinderopvang, administratie, logistiek, bouw en meer onder andere in Roelofarendsveen. Je komt veel leuk bedrijven tegen die graag kennis willen maken met jou. Bedrijven die een leuke baan in de aanbieding hebben en op zoek zijn naar jongeren met pit en ambitie. Bedrijven waar jij met jouw vakdiploma snel aan de slag kan.Snel aan de Slag biedt meer dan alleen de leukste banen in Roelofarendsveen

Het platform Snel aan de Slag biedt jou als gemotiveerde jonge werkzoekende echter veel meer om te slagen op de arbeidsmarkt. Zo geven wij jou ondere andere continu tips hoe je een sollicitatie moet aanpakken. Dit geeft jou het laatste zetje naar die te gekke droombaan!

Bekijk ook eens de vele korte filmpjes van jonge medewerkers die via Snel aan de Slag een baan hebben gevonden en merk hoe enthousiast ze praten over het bedrijf waar ze werken.


Alle informatie die je nodig hebt voor het vinden van je droombaan


Waar wacht je nog op?

Wat staat jou het vinden van die droombaan nog in de weg? Bekijk ons overzicht vacatures, - de leukste werkgevers en vindt alle informatie voor het vinden van je droombaan. Succes!


Vacatures in Roelofarendsveen

Scheepsmonteurs
Eerste monteur mechatronica niveau 3 per direct
Onze jachten uiterst nauwkeurig voorzien van alle aandrijving onder water.
Interieurbouwers 
Allround meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer niveau 3 per direct
Het inbouwen van de meubels volgens de laatste maatvoering en zoals op tekening aangegeven.
Constructiemedewerkers
Allround Constructiewerker of Scheepsbouwer niveau 3 per direct
Het verzorgen van de relingen en buitentrappen van het jacht en afstellen van luiken en deuren aan boord.